Ashtanga klinika: drugi dio Prve serije

  • subota 29.4.2017., 10:30-13:30 sati
Ashtanga klinikaSubotu 29.4.2017. rezervirajte za istraživanja dubina Ashtanga joge! Direktorice naše Ashtanga klinike, Ines i Sanja, ovaj put će se baviti detaljno drugim, mističnim i laicima skrivenim dijelom Prve serije Asthanga joge.
 
Zašto drugim dijelom (pitaju se bezjaci)? Jer je to onaj dio Prve serije koji ne radimo na vođenim satovima Ashtanga joge i koji ostaje tajanstven i nedodirljiv sve dok se ne bacimo u samostalno istraživanje i posvetimo svojoj praksi na Mysore – samostalan – način. 
 
Druga polovica Prve serije je uzbudljiva i izazovna, pa se  većina praktičara jedva čeka naći u tom dijelu serije (ne samo zato jer se time bliži kraju prakse :-), a na ovoj ćemo radionici dobiti odgovore što baš te asane čini tako zanimljivima i učinkovitima. Zaći ćemo u dubine detalja samih asana i vinyasa koje čine taj dio Prve serije te se pozabaviti anatomijom, poravnanjima i detaljnim objašnjenjima asana, kao i modifikacijama te uputama kako se korak po korak približiti pravilnom izvođenju asane.
 
Ashtanga kliniku ćemo održati u studiju OM joge u subotu 29.4.2017. od 10:30 do 13:30h. 
 
Donacija: 
140 kn za rane uplate do 23.4.
170 kn za uplate nakon 23.4. 
*110 kn za polaznike Poligona YogaPRO (3h izbornog programa) 
 
Prijave su obavezne, jer je broj mjesta ograničen! Molimo ispunite obrazac za prijavu: 
 

Prijavljujem se za "Ashtanga klinika: drugi dio Prve serije":

 

Preporučena donacija
 kn