Jutarnji ciklus Kundalini joge: 11 dana za 11 energetskih tijela

  • 2.-12.5.2017., 6:00-7.30h
     
new headerSvakodnevna praksa Kundalini joge osebujno je iskustvo koje svakome želimo, jer je svakodnevni ritual samoobogaćivanja i samoistraživanja temelj svakog duhovnog napretka. Rano jutro vrijeme je lučenja nektara besmrtnosti, pa energiju koju u to vrijeme dana ulažemo u svoju praksu joge daje maksimalne rezultate - a zajednička snaga grupne energije mnogostruko je uvećava! 
 
U rano jutro naš unutarnji svijet je tiši, lakše je meditirati i usredotočiti se na izazove uma. Tijekom jutarnjeg ciklusa Kundalini joge svakog ćemo se jutra sastati sa svojim višim Ja; naše će odluke i svakodnevni život početi nositi „potpis naše duše“, a unutarnji sjaj održavat će radost naše pobjede nad vlastitim ograničenjima. 
 
Broj 11 predstavlja beskonačnost u materijalnom svijetu i božanski kanal, on je broj Majstora – našeg Gurua, beskonačne vibracije ljubavi. Naša energetska tijela su naši kapaciteti koji nam daju priliku da svoj život učinimo doista sretnim i da živimo kao blistava, bezgranična Bića. 
 
Jutarnjim ciklusom Kundalini joge snažimo sva svoja energetska tijela, što će nam donijeti mnoge spoznaje i uvide kako uravnotežiti i ojačati svaki segment našeg bića i života te otkriti gdje su naše trenutne „slabosti“, a svako pitanje koje postavimo dobit će odgovor.
 
Pridružite nam se na ovom prekrasnom putu samootkrivanja! 
Donacija: 300 kn za uplate do 1.5., 350 kn za kasnije uplate (ako bude mjesta).
 
Prijave su obavezne, jer je broj mjesta ograničen, pa samo uplatom možete rezervirati svoje mjesto. Prijavite popunjavanjem obrasca:
 
 

Prijavljujem se za "Jutarnji ciklus Kundalini joge: 11 dana za 11 energetskih tijela ":

 

Preporučena donacija
 kn
 kn
 kn