Članarina

Da, imamo najpovoljnije članarine u gradu, i najviše različitih stilova joge :-)
 
  • 300 kn za neograničen broj dolazaka
  • 200 kn za 2 dolaska tjedno
  • 50 kn jedan dolazak („drop-in“)

 Mjesečne članarine u OM jogi vrijede mjesec dana od dana uplate i nemaju ograničenja: članovi mogu doći na sve satove u odabranim terminima te kombinirati satove i stilove joge kako žele. Prvi probni sat je besplatan, najava nije potrebna.

Studenti i umirovljenici imaju 50 kn popusta na mjesečne članarine, a polaznici poligona za učenje joge YogaPRO imaju popust na neograničenu mjesečnu članarinu za 250 kn.

PAUZA: Ako ste spriječeni doći u studio, članarinu možete pauzirati na najmanje tjedan dana, jedanput mjesečno. Pauziranje članarine javite mailom na  PRIJE nego što želite da vam članarinu stavimo na pauzu.

Članarinu možete platiti u studiju OM joge ili preko računa udruge.

 

Podaci za uplate preko računa udruge:

Udruga OM
Zagreb, Sisačka cesta 2. odvojak 64
IBAN HR9824840081105581596

Ako uplaćujete mjesečnu članarinu, u svrhu upišite "članarina - ime i prezime".

Ako nije drugačije napomenuto, u svrhu upišite "donacija".

Važna napomena: ukoliko vam internetsko bankarstvo bude inzistiralo na upisivanju podataka u polja "model" i "poziv na broj", u manju kućici (model) upišite "99" (bez navodnika), a polje "poziv na broj" (veća kućica) ostavite praznim. Ako to ne radi, ostavite malu kućicu (model) praznim, a u polje "poziv na broj" upišite četiri nule ("0000" - bez navodnika)

 beskonacnost

Članovi OM joge mogu slobodno kombinirati sve satove i stilove joge koje imamo na rasporedu, pa će početnici odabrati Ashtanga jogu, Dharmu, Hatha jogu, Yin i Kundalini (sve satove na rasporedu koji imaju jednu ili dvije zvjezdice */** kraj naziva), dok će iskusniji praktičari "šarati" između stilova prema raspoloženju. 

 

Stilovi joge u studiju OM joge

 

Ashtanga sheet (PDF)Ashtanga joga je najpopularniji stil dinamične joge i prakticiraju ga milijuni ljudi diljem svijeta, a naziv je to za slijed asana koje se uvijek izvode istim redoslijedom. Ashtanga je disciplinirana praksa, puna detalja i uputa, pa iako su vođeni satovi Ashtanga joge prilagođeni početnicima, uvijek su jednako zanimljivi i naprednijim praktičarima. Ashtanga je temelj za razvoj osobne prakse i izuzetno koristan alat za učenje joge. Sve moderne verzije dinamične joge (VInyasa flow, Power, Dharma) inspirirane su praksom Ashtange. 

Mysore Ashtanga je samostalna praksa Ashtanga joge: satovi nisu vođeni, već praktičari u vlastitom ritmu slijede predefinirane sljedove Ashtanga joge, a učitelj je na raspolaganju za asistencije i savjete. Mysore je pravo jogijsko iskustvo i krunska praksa, jer dovodi vježbača u sklad sa samim sobom i omogućuje mu da prakticira jogu u svojem tempu. Mysore je jogijska poslastica, prilagođena i početnicima i vrlo, vrlo naprednim jogijima.

Kliknite ovdje i skinite kompletan slijed 1. serije Ashtanga joge (spreman za print)

 

 

Vinyasa Flow je moderna, fluidna, izazovna, stimulativna i razigrana, uvijek zanimljiva i praktičarima koji godinama prakticiraju, kao i svima koji vole pokret i kreativne sekvence. "Vinyasa" znači povezati dah i pokret, ali i "postaviti na pravo mjesto", što znači da su satovi Vinyase Flow logični i znalački anatomski kreirani. Satovi Vinyase Flow su maštoviti i često tematski, uvijek drugačiji i uvijek izazovni; ponekad koriste poznate sekvence, tehnike disanja i meditacije, ali kao što je život igra i veselje, a svaki dan drugačiji i zanimljiv – takav je i svaki sat Vinyase Flow: svaki put nešto novo naučimo - o sebi, o svijetu, o životu.

 

Dharma joga je temeljena na učenjima Dharme Mittre, legendarnog živućeg učitelja joge, a također je dinamična i izazovna. Dharma ima nekoliko razina kroz koje praktičar postepeno napreduje, a ovaj stil joge koristi - uz asane (jogijske položaje) - mantre, kriye, pranayamu, pratyaharu i meditaciju. Satovi Dharma joge prilagođeni su praktičarima svih razina, jer se položaji modificiraju za različite razine iskustva i ovisno o anatomiji.

 

 

Kundalini joga osebujna je energetska joga, koja potiče čitav organizam te stimulira energetsko i fizičko tijelo na posve novoj razini. Na satu Kundalini joge ne rade se asane (jogijski položaji) nego kriye (tehnike čišćenja), a ovaj stil joge pogotovo radi na endokrinom sustavu i svim organima, a izuzetno je uspješan za podizanje razine energije. Nakon sata Kundalini joge osjećat ćete se kao da letite na krilima ponovno porađene vlastite sreće!

 

 

Hatha joga koristi tradicionalne asane i tehnike disanja, pa je izuzetno korisna u prvim susretima s jogom. Klasična Hatha joga se radi polako, s punom pažnjom, a posebno je korisna za uklanjanje bolova u leđima, umirivanje, otklanjanje stresa. Smiruje i harmonizira živčani sustav, a namijenjena je svim razinama, dobi i tjelesnoj spremi praktičara. 

 

 

Yin joga je osebujan stil joge, izuzetno meditativan i revitalizirajuć: izvana gledano, praktičar opušteno zadržava položaj po nekoliko minuta. Yin joga je nastala pod utjecajem taoističke filozofije i meditacije, a jača svijest o tijelu i umu na suptilan način: polako i s punom pažnjom ulazimo u asane i zadržavamo ih dugo. Aktivira vezivna tkiva i fasciju, povećava fleksibilnost zglobova, pojačava imunitet i stabilizira emocionalno stanje, a pogotovo zanimljivo djeluje na kemijski dio našeg organizma. Yin joga je meditativna praksa i njeguje unutarnju tišinu, a zbog dugog zadržavanja položaja kultivira strpljenje.

 

 

Povratak na naslovnicu