Terapijska joga

  • subota, 25.11.2017., 10-14h
Sydney Yoga Therapy web 21 778x538U subotu 25.11.2017. od 10 do 14h majstorica OM joge za pitanja prevencije i rehabilitacije jogom, Ana Kutija, održat će nam radionicu o ljekovitim svojstvima joge te o načelima terapije jogom
 
Kako koja asana djeluje na organe i naše unutarnje sustave; kako jogom ublažiti probleme sa štitnjačom, prostatom i endokrinim sustavom; kako koja asana utječe na tegobe i poremećaje te kako ublažiti astmu i probleme disanja… Kako se nositi s emocionalnim problemima utkanim u tijelo te kako čuvati živčani sustav u teoriji i praksi – sve to i mnogo više saznat ćemo u subotu u studiju OM joge.
 
Joga je moćan alat za terapiju, jer praksa joge balansira tijelo i na fizičkoj i na energetskoj razini. Kad se ispravno prilagodi pojedincu, joga postaje "medicina tijela, uma i duha“, jer može uvelike poboljšati razna zdravstvena stanja, a izrazito dobro djeluje na anksioznost, artritis, osteoporozu, hipertenziju, srčane probleme, astmu, probavne probleme, dijabetes, multiplu sklerozu, sindrom kroničnog umora (ME), migrenu, nesanicu, depresiju i stres… 
 
Joga integrira tijelo-um-duh i daje osjećaj sklada sa životom te na taj način promiče urođena ljekovita sredstva u tijelu i pomaže vratiti pravilno funkcioniranje različitih tjelesnih sustava.
 
Radionica je namijenjena praktičarima svih stilova joge, učiteljima joge i svima koji se za taj poziv pripremaju te znatiželjnicima koji žele naučiti nešto izrazito korisno. 
 
Radionica je dio Poligona YogaPRO (4h). 
 
Donacija: 
180 kn za polaznike Poligona YogaPRO (4h)
220 kn za uplate do 22.11.2017.
250 kn za kasnije uplate (ako ostane mjesta)
 
Prijave su obavezne, molimo ispunite obrazac:
 

Prijavljujem se za "Terapijska joga":

 

Preporučena donacija
 kn
 
O voditeljici:
Ana je sportska terapeutkinja, medicinska sestra, sportska trenerica s naglaskom na implementaciju terapije u sportski trening, instruktorica pilatesa, refleksoterapeutkinja, aromateraputkinja, učiteljica multi-style vinyasa joge (TT200, Yoga Alliance) i diplomantica poligona za obuku učitelja joge YogaPRO. 
Ana je učiteljica Hatha i Vinyasa joge te ljubiteljica Iyengar joge (stila joge koji se bavi jogijskom terapijom), koju je učila u Indiji od Suryansa Thakur.