Kundalini joga: Slavimo Zimski solsticij

  • subota 16.12.2017., 10-13h 
solsticijZimski solsticij je praznik svjetla i novih početaka, dan kad imamo posebnu vezu između naše Duše, Sunca, Mjeseca, Zemlje i ljudi. Tijekom zimskog solsticija Sunce je najbliže horizontu, dajući nam najmanje dnevnog svjetla, pa je to vrijeme zaustavljanja i slušanja, usklađivanja naših energija s energijom Svemira, procjena naše veze sa svojom Dušom i životnom svrhom. 
 
Ovo je moćno vrijeme ponovnog rođenja i preobrazbe: prihvaćanja svojih slabosti, iscjeljenja, oslobađanja starih obrazaca i usklađivanja s unutarnjim svjetlom kako bismo osvijetlili svoju najvišu sudbinu. 
 
U tradiciji Kundalini joge zimski solsticij se poštuje i slavi kao energetski portal kroz koji možemo pristupiti svojoj duhovnoj preobrazbi; vrijeme je to dovršavanja starog, manifestiranja novih početaka i ciljeva u nadolazećoj godini. 
 
Zajedno ćemo, snagom grupne energije, OTPUSTITI stare obrasce, SLAVITI ono što smo naučili i stekli, OBNOVITI svoju dušu VATROM i SVJETLOM, otkriti ono ŠTO JE NAJVAŽNIJE i što UTJELOVLJUJE suštinu BUDUĆNOSTI kakvu želimo te je MAGNETSKI privući. 
 
Dobrodošli su svi bez obzira na prethodno iskustvo u jogi, dob ili spol. 
 
Voditeljica: Sat Kriya Kaur (Ljiljana Valdec Horvat) 
 
Donacije:
150 kn za rane uplate do 12.12.2017.
190 kn za kasnije uplate (ako ostane mjesta) 
 
Prijave su obavezne, molimo ispunite obrazac: 
 

Prijavljujem se za "Kundalini joga: Slavimo Zimski solsticij ":

 

Preporučena donacija
 kn
 kn
 kn