Diši cijelim tijelom 

  • subota 27.1.2018., 10-14h 
 
dahNa ovoj ćemo radionici proći kroz više principa i tehnika disanja iz različitih tradicija:
 
  • zagrijat ćemo se tantričkom vježbom disanja
  • objasnit ćemo kroz znanstveni pristup anatomiju i fiziologiju disanja 
  • anatomski ćemo analizirati jednu jogijsku tehniku disanja
  • iskusit ćemo sekvencu disanja iz metode Feldenkreis, čiji je cilj osloboditi temeljni dah
Radionica će biti iskustvena i informativna: informacije ćemo integrirati kroz kinestetiku, dodir, pažnju i svjedočenje. 
 
Zaći ćemo u različite pravce i filozofije koji se kriju u načinu kako dišemo, načela u koja vjerujemo i na koncu kako živimo.
 
Cilj je radionice da kad izađete iz studija OM joge budete očarani i zaintrigirani ovom, po život važnom, tjelesnom funkcijom koja seže puno dalje od fiziologije kad joj se pristupa svjesno. 
 
Radionica je namijenjena praktičarima i učiteljima joge, polaznicima Poligona YogaPRO, terapeutima i svima koji žele proširiti svoje znanje o disanju i poboljšati njegovu funkciju.
 
Donacija:
220 kn za polaznike Poligona YogaPRO (4h programa)
270 kn za uplate do 25.1.
300 kn za kasnije uplate (ako ostane mjesta) 
 
Radionicu vodi Lada Perišić, viša stručna fizioterapeutkinja, učiteljica Tajlandske masaže i Refleksoterapije, ayurvedska tehničarka i predavačica na Poligonu za učenje joge YogaPRO.  U svojem radu spaja znanja iz konvencionalne fizikalne rehabilitacije te istočnjačkih tehnika i cilj joj je integracija najboljega iz obje sfere. 
„Disanje je moja velika ljubav, izazov, učitelj, alat za rad i fascinacija koja me iznova ostavlja znatiželjnom, svježom i prisutnom,“ kaže Lada. 
 
Prijave su obavezne, molimo ispunite obrazac: 
 

Prijavljujem se za "Diši cijelim tijelom":

 

Preporučena donacija
 kn
 kn
 kn