Ashtanga klinika: Druga serija
 
  • nedjelja 17.06.2018., 10-14h, studio OM joge
DSC 1971Napokon ste dočekali – radionicu Druge serije Ashtanga joge! Pozivamo sve ljubitelje Ashtange, učitelje joge i sve koji žele iskusiti uzbudljive asane Druge serije da nam se pridruže na ovoj igraonici (jer tako mi volimo nazvati naše radionice Druge serije, kako ne bismo život shvaćali preozbiljno :-) 
 
Objasnit ćemo slijed Druge serije i način na koji djeluje ova sekvenca asana – a sami ćete osjetiti na vlastitoj koži koliko je različit učinak ove serije u odnosu na svima poznatu Prvu seriju Ashtanga joge.
 
Provjerite zašto mi obožavamo Drugu seriju, zaigrajte se s potpuno novim asanama koje će vas odvesti u neistražene zone ugode :-) i odlično se zabavite, dobro oznojite i nasmijani izađite iz studija OM joge. Nakon 4 sata bavljenja dubokim zaklonima i izazovnim inverzijama, možda ćete čak do kuće šetati s – obje noge iza glave!
 
Radionicu / igraonicu vode Sanja Radović i Ines Jukić, ravnateljice Ashtanga Klinike. Radionica je dio Poligona za učenje joge YogaPRO i otvorena za sve zainteresirane jogije.
 
Donacija:
190 kn za polaznike Poligona YogaPRO (4h programa)
vrijedi za sve generacije Poligona
240 kn za rane uplate do 12.6.2018.
270 kn za kasnije uplate (ako ostane mjesta)
 
Molimo ispunite obrazac: 
 

Prijavljujem se za "Ashtanga klinika: Druga serija":

 

Preporučena donacija
 kn