Buvljak OM joge: Kupuj prodaj jogijske krpice!
 
  • nedjelja, 14.10.2018., 10h, studio OM joge

 

OM buvljakImate viška krpica za jogu? Fali vam robe za vježbanje? Nemate što obući za doći u OM – a ormar vam je pun odjeće za vježbanje? Obično je sve od navedenog točno – i mi razumijemo 100%! :-) Kad otvorimo ormar, iz njega ispadaju tajice, majice, topići, štucne… zgrabimo najdraže, ostalo poguramo natrag u ormar, i sretni otrčimo na sat joge! Na povratku kupimo još koju majicu – jer toga uvijek fali – i uguramo je na vrh one hrpe u ormar.
 
Jogiji se trude ne gomilati, davati višak, otpuštati neželjeno… no ni mi nismo savršeni! Stvarno? :-) Da, imamo more jogijske odjeće – i ništa za obući! 
 
Baš zato OM joga organizira buvljak odjeće, obuće i rekvizita za jogu i sve slične „sportove“. Kupujmo i prodajmo zajedno – i svi ćemo uživati! 
 
Imate li možda samo majicu ili dvije viška – dobrodošli ste! Nemate para za skupu sportsku odjeću? Dođite i kupite od nas koji ne nosimo našu! Imate cijeli ormar viška? Jupi! Imate kotač za jogu a ne znate što s njime? Masažer za fasciju? Kuglice za meditaciju? Donesite – jer svi smo željni nama nove i iznenađujuće jogijske opreme, i ona će na OMovom Buvljaku zasigurno pronaći sretnog novog vlasnika.
 
Buvljak OM joge je zamišljen kao druženje i smijanje jogija u opuštenoj atmosferi studija OM joge, razmjenu odjeće i opreme, iskustava – i vjerojatno poneke asane :-) 
 
Prije Buvljaka - od 9 do 10h - naša Monika vodi BESPLATAN sat joge za sve
 
Želite li prodavati svoju opremu ili možda pokloniti, javite se Nini mailom na ili telefonom 098/9011 939.
Veselimo se! <3