Poklon za Novu: Kundalini Shakti i ekstatična 2019.!
 
  • subota 29.12.2018., 11-13h, studio OM joge
osho nataraj dance meditationOM joga Novu 2019. počinje slaviti već 29.12., kad se naša shala pretvara u plesni podij, i to – od jutra! Ho ho hOM
I to nije sve! Namjera nam je ostati u ekstazi – cijelu 2019. godinu! :-) Ako pitate recept za tu silnu euforiju, evo ga: u subotu 29.12. u 11h okupljamo se u studiju OM joge i – plešemo Kundalini Shakti
 
Kundalini Shakti je ples koji vodi u ekstazu i u kojem utjelovljujemo ekstatično spajanje Shakti, Božanske ženske energije – i Shive, Božanske muške energije. Kundalini Shakti je senzualna meditacija u pokretu, koja nas ponovo povezuje s našom izvornom stvaralačkom energijom, iscjeljivanjem, kreativnim potencijalima, srećom, vibracijom viših frekvencija! 
 
Transformirajuću alkemiju ovog Kundalini plesa svatko od nas može doživjeti, neovisno o našim svakodnevnim praksama, jer jedino što trebamo je – pustiti naše unutarnje biće da uživa u pokretu i vibraciji zvuka. Iscjeljujuća snaga unutar nas tada je spremna pokrenuti preobrazbu, otpustiti blokade, otvoriti nas prema novim iskustvima… 
Kundalini Shakti je jedinstvena i skladna kombinacija asana, ritmičkog disanja, energičnih plesnih vježbi, slobodnog plesa, opuštanja, meditacije i mantre. Duša se najlakše izražava kroz ples, jer tada smo u najintimnijem kontaktu sa svojim Sepstvom, a tada ples postaje Joga, razvijajući svijest o tijelu, umu i Duši. 
 
Ova intuitivna 'Joga plesa' pojačava pranu, pomlađuje um i tijelo, pali naš kreativni duh. Um omekšava i ulazi u stanje mira – mjesto gdje ozdravljuje i gdje se rađa inspiracija, gdje uranjamo u životnu silu, gdje se tijelo i um mogu predati i spojiti s beskonačnim, kreativnim tokom.  
 
Dobrodošli su svi, žene i muškarci, bez obzira na dosadašnje iskustvo u jogi – jer se zajednički veselimo, plešemo, zahvaljujemo na svim iskustvima koje smo stekli tijekom protekle godine i pronalazimo energiju za Nove početke!
 
Pozivamo sve članove OM joge da se pridruže našem novogodišnjem slavlju! 
 
Kundalini Shakti je poklon svim aktivnim članovima OM joge (s tekućom mjesečnom članarinom) i Poligona YogaPRO, jedino vas molimo da se što prije prijavite jer smo ograničeni prostorom – a ovo slavlje ćemo napuniti dok kažemo KEKS!
 
Donacija za one koji nisu naši članovi: 50 kn  
 
Novogodišnji Kundalini Shakti vodi naša jedinstvena i neponovljiva svećenica Svjetla, Sat Kriya Kaur – Ljiljana Valdec Horvat. 

Kundalini Shakti je - popunjen! Vidimo se na plesnom floru OM joge! ❤️