Mandale: Pronađi me u fraktalima - izložba
 
  • nedjelja 23.12.2018., 17-21h
2018 mandalaDudine mandale koje ukrašavaju studio OM joge uvijek mame poglede, uzdahe i komentare – a u nedjelju 23.12.2018. imat ćemo priliku razgledati mnoge Dudine radove, na pravoj pravcatoj izložbi koju vam spremamo u domu OM joge!
 
Dubravka Palčić, jedna od pokretačica OM joge, strastvena je slikarica raskošnih mandala. „Mnoge se tajne kriju u čarobnom, svetom krugu Mandale. Mandale su svugdje oko nas i u nama; mi sami smo njihov sastavni dio. Sve što postoji temelji se na tom čarobnom misterioznom krugu,“ kaže zaneseno naša Duda dok priča o mandalama i njihovom stvaranju. 
 
„Pristupi kreiranju su različiti, ideje su različite, svrha je različita. Mandale se spominju u filozofiji, koriste u arhitekturi, psihologiji, istočnoj duhovnoj tradiciji… Kroz preciznu geometriju, harmoniju i dinamiku boja i oblika Mandala stimulira unutarnje potencijale, budi energiju višedimenzionalnosti, cjelovitosti, beskonačnosti, jedinstva, povezanosti. Mandale služe tome da nam daju osjećaj ugode, smirenosti, jasnoće, beskraja, motivacije, snage…Stoga pozivamo sve vas ljubitelje tog famoznog i još uvijek tajanstvenog simbola da nam se pridružite na Izložbi te da zajedno zaronimo u svijet Mandala okupanim njenim energijama!“ 
 
Izložba će biti postavljena u studiju OM joge u nedjelju 23.12. od 17 do 21h. Najave nisu potrebne, dođite i razgledajte bajkovitu i jedinstvenu, nikad do sad predstavljenu izložbu Dudinih Mandala!