Aura - zasjajte svjetlom svoje duše
 
  • nedjelja 16.12.2018., 10-13h
cleanse your auraPred nama je vrijeme opuštanja i veselja, ali i vrijeme za promišljanje o lekcijama koje smo naučili kroz transformaciju ove godine. Ponekad se osjećamo kao umorni vojnici koji se vraćaju kući iz neke nevidljive bitke. A što nas još čeka? Obitelj, prijatelji, poslovni partneri… ponekad bismo najradije na neko vrijeme nestali s ovog planeta.  Rješenje i pomoć su bliži i jednostavniji nego što mislimo: vrijeme je da ojačamo svoju Auru i zablistamo punim sjajem! 
 
Aura je naša 8. čakra, koja kombinira efekte 7 čakri. Ona je tu kako bi nas štitila, dala ravnotežu i snagu, sjaj i karizmu. Aura je pranično tijelo koja okružuje svakoga od nas, elektromagnetsko polje koje prima i emitira vibracije. Te se vibracije mogu promatrati kao različite nijanse boja oko tijela, proširujući se i do 9 metara u svakom smjeru. Možemo ih zamisliti kao oblak obojenog svjetla i energije koja nas okružuje u svakom trenutku. Svatko i sve što postoji ima ovo polje.
 
Imamo sposobnost jačanja i finog podešavanja ovog polja koje nas štiti, kako od bolesti, tako i vanjskih utjecaja, istovremeno projicirajući našu pravu prirodu. S moćnom Aurom automatski filtriramo negativne utjecaje i osjećamo se snažno, zdravo, imamo karizmu i mogućnost privlačenja svega što poželimo u naš život. 
 
Kad je aura slaba, čini nas ranjivima i otvorenima prema negativnostima svih oblika:  ne možemo se zaštiti od virusa, teških emocija, energetskog vampirizma, osjećamo se slabo, stisnuto, prigušeno. 
 
Imamo izbor: emitirati sreću, ljubav i čuda ili tugu, stres i tjeskobu - na nama je odluka kakvu ćemo energiju vibrirati u našu okolinu i prema našem Sepstvu. Kada je Aura jaka, u stanju smo bez napora ispunjavati naše želje i potrebe.
 
Na ovoj radionici ćemo:
♥ raditi prakse i meditacije za revitaliziranje i čišćenje svoje Aure 
♥ raditi na uklanjanju starih ukorijenjenih obrazaca i zaostalih blokada u svojoj Auri
♥ otkriti boju svoje Aure i što nam ona govori
♥ naučiti SOS tehnike koje u samo nekoliko minuta vraćaju snagu i sjaj naše Aure kada god nam je to potrebno
♥ aktivirati svoje unutarnje svjetlo
♥ aktivirati energiju ljubavi, suosjećanja i opraštanja
 
SJAJITE i  BLISTAJTE i neka ovo blagdansko vrijeme bude prije svega Praznik Vaše Svjetlosti i Sjaja! Neka vaše unutarnje svjetlo zasja, neka se vaša Aura napuni,  proširi i oslobodi. 
 
Radionicu vodi: Sat Kriya Kaur – Ljiljana Valdec Horvat.
 
Donacija: 150 kn za uplate do 12.12.2018. i za polaznike Poligona YogaPRO
190 kn za uplate nakon 12.12.2018.

Prijave su obavezne, pa vas molimo da ispunite obrazac:
 

Prijavljujem se za "Aura – zasjajte svjetlom svoje duše":

 

Preporučena donacija
 kn
 kn
 kn
Osobno u studiju OM joge ili internetskim bankarstvom