MANTRE
 
  • petak 18.1.2019., 18-21h, studio OM joge

U petak 18.1.2019. učimo o mantrama i – pjevamo na sav glas!

AndrijaMantra je matematička formula s jasnim ishodom, koja mijenja obrasce i kemiju mozga. Sanskritska riječ "mantra" sastoji se od riječi "man" = um i "trang" = val ili projekcija, a razumijevanje mantre zahtijeva razumijevanje svijeta: sve je energija. Sve vibrira.

Sanskritske mantre izuzetno su moćne i pravilnom upotrebom mantri moguće je postići skoro sve u životu. Evolucija svijesti, samospoznaja i spoznaja Sepstva krajnji je cilj recitiranja mantri, ali mantrama postižemo i svakodnevne učinke, poput smirenosti uma, psihofizičkog zdravlja, osjećaja sreće.
 
Iako se mantre sastoje od riječi koje imaju značenje, promašit ćemo suštinu mantre ukoliko pratimo samo „logos“: suština mantre je zvuk, mantra je energija zvuka, zvučni val koji pulsirajući stvara određeni učinak na nas.
 
Pjevajući određenu mantru mi vibriramo i na taj način privlačimo energiju sadržanu u tim drevnim slogovima. To može biti energija prosperiteta, mira, povećanja intuicije ili bilo koja druga svojstva. Kad svjesno recitiramo mantru, pozivamo um na određenu vibracijsku rezonanciju, a njena vibracijska struktura se uvlači u naše stanice i počinju nas preplavljivati određene energije, kojima mi potom počinjemo vibrirati prema van.

Na ovoj ćemo radionici slušati i Vede, koje će nam recitirati naš Andrija, te se pozabaviti nekolicinom osnovnih mantri. Molimo vas da prije dolaska na ovu radionicu pročitate poglavlje o mantrama iz Priručnika Poligona YogaPRO!

Radionica je namijenjena isključivo polaznicima Poligona za učenje joge YogaPRO, a vodi je Andrija Bosanac-Schroetter.

Donacija: 150 kn (3h obaveznog programa)
 
Molimo ispunite obrazac za prijavu:
 

Prijavljujem se za "MANTRE":

 

Preporučena donacija
 kn