Shakti meditacija
 
  • 2.-3.2.2019. (subota, 10-14h i nedjelja, 10-13h), studio OM joge
Shakti BarbaraUjutro se otuširamo, očistimo prostor, svaki dan operemo zube – ali kako očistiti svoj um od svakodnevnih impresija i stresova?
 
Shakti meditacija je jednostavan alat koji u kojem bez napora, koristeći drevno vedsko znanje mantri, otpuštamo stresove i život činimo kvalitetnijim, boljim, sretnijim.
 
Svaka meditacijska tehnika nam daje priliku da dođemo u kontakt sa svojim „pravim ja” i iz tog kontakta možemo dobiti jako puno: vratiti osjećaj osobne snage, probuditi izvor radosti i kreativnosti, otpustiti traume iz podsvijesti, dobiti novu energiju i inspiraciju, povećati ljubav koja postoji u našim životima te biti zdravi na svim razinama.
 
Na ovom vikend-tečaju naučit ćete ovu moćnu tehniku i dobiti svoju osobnu mantru te naučiti sve što treba o meditaciji kako biste se mogli samostalno uputiti na ovo uzbudljivo putovanje. Također, naučit ćete i dodatne tehnike protiv ljutnje i tjeskobe te kako otpustiti negativne emocije i senzacije u tijelu.
 
Tečaj vodi Barbara Jukopila, certificirana učiteljica Shakti meditacije, koju je učila od Anande Vdović (www.anandasart.com).
 
Na tečaj ponesite jednu voćku i jedan cvijet.
 
Donacija:
700 kn za rane uplate do 25.1.2019.
750 kn za uplate nakon 25.1.
500 kn za studente, umirovljenike i polaznike Poligona YogaPRO (sve gen.)

Broj sudionika je jako ograničen i prijave su obavezne, pa molimo ispunite obrazac:
 

Prijavljujem se za "Shakti meditacija ":

 

Preporučena donacija
 kn
 kn
 kn