Postavi svoje namjere za Magičnu 2019. godinu
 
  • nedjelja, 20.1.2019., 10-13h, studio OM joge
kundalini snakesZavršetkom jedne godine i njenog ciklusa volimo razmisliti o rastu koji smo ostvarili i pogledati prema godini koja je pred nama; koje su naše odluke, želje i namjere. Stvaramo prostor za ono što želimo, ali i namjeru da to manifestiramo, a energija Kundalinija je MANIFESTIRAJUĆA SUPERSILA!

Kada postavljamo nove namjere, često nismo usklađeni sa svojim najvišim Ja, već djelujemo na površinskoj razini, iz Ega ili onoga što nam društvo kaže da bismo trebali učiniti. Nije dovoljno samo željeti i stoga ćemo na ovoj radionici zaroniti dublje u našu svijest i stići do korijena onoga što naše istinsko biće želi za naše najdublje iskustvo života i sreće. Oslobodit ćemo se svega što nam više ne služi, povezati se s višim frekvencijama, Višim Ja i ono najvažnije - našom Intuicijom.
 
Prema numerologiji Kundalini joge, 2019. godina obećava velike mogućnosti za sreću, ispunjenje i dobrobit, pozivajući nas da se kreativno izrazimo kroz svaki medij koji možemo zamisliti. Ovo može biti jedna od najsretnijih godina u našim životima, jer će potaknuti našu kreativnu inteligenciju da se prebaci na novu razinu. Ukupan broj ove godine je 3, a ta vibracija utjelovljuje teme sreće, kreativnosti, novih odnosa i pozitivnog duha.
 
"Ja to mogu! Čak i ako ne vidim način, stvorit ću ga", tema je ove Godine i ove Radionice. Razbijajući stare iluzije koje imamo o sebi, u prilici smo dobiti “zlatni ključ” za nove mogućnosti, zasaditi sjeme prosperiteta, sreće i zdravlja kako bi za nas ova godina postala jednom od najboljih.
 
Ali ovo je samo dio priče... kroz praksu tisućama godina starih tehnika Kundalini joge, koje nam uvijek iznova otkrivaju novu Magičnu formulu, na ovoj radionici ćemo postaviti svoje namjere za 2019. godinu i snagom zajedničke energije ući u svoj Novi Životni ciklus. Slijedeća godina ovakve energije će biti tek 2028.!

Dobrodošli su svi bez obzira na prethodno znanje i iskustvo u jogi.
 
Ponesite bočicu s vodom, udobnu odjeću i OTVORENO SRCE za sve što vam ova godina može donijeti.
 
Radionicu vodi naša majstorica Sat Kriya Kaur.
 
Donacija:
200 kn za uplate do 17.1.2019. i za polaznike Poligona YogaPRO
250 kn za kasnije uplate

RADIONICA JE POPUNJENA!