ASTRO DHARMA, jutarnji ciklus
 
  • 4.-10.3.2019., 6-7.30h, studio OM joge
AstroJogaU tjednu od ponedjeljka 4.3. do nedjelje 10.3. prakticirat ćemo veselu Dharma jogu u cik zore i tako dočekati proljeće puni elana – ali i potpuno novih znanja! Jer ovaj put smo naš jutarnji ciklus začinili novim idejama i potkrijepili – astrologijom
 
U drevnim kulturama Istoka i Zapada planeti se smatraju nebeskim božanstvima, vladateljima, utjelovljenjima duhovnih sila i djelovanja. Svaki planet zadužen je za određeni aspekt našeg života i konkretno i specifično utječe na naš život. Mi jesmo dio svemirske energije i nosimo u sebi cijeli Svemir, a planeti utječu na nas više nego što mislimo. Tako i svaki dan u tjednu nosi energije planeta koji vlada tim danom. 
 
Ovaj 7-dnevni jutarnji astro-jogijski ciklus pomoći će nam da uskladimo ritam Svemira sa svojim svakodnevnim ritmom, uz karakteristike planeta i njihov utjecaj, vježbe joge, pranayame i meditacije, dan po dan, svaki u svojoj boji i posebnom slijedu te načinu vježbanja. 
 
Ponedjeljak je dan Mjeseca, pa ćemo se posvetiti Pozdravima Mjesecu, mjesečevim asanama, intuiciji i kreativnosti. Utorak je dan Marsa i radimo Vira Parampara viyasu, tražimo snagu koja pokreće i vodi nas u djelovanje. Srijeda je dan Merkura, planeta komunikacije, pokreta i zabave, igre, radosti… Četvrtak je dan Jupitera, planeta mudrosti, učenja, meditativne praksa i asana. Petak je dan Venere, planeta ljubavi, umjetnosti i uživanja, druženja, pa ga prati praksa otvaranja srca. Subota je dan Saturna, planeta čišćenja prošlosti, sebe i okoline, stari mudrac održavanja discipline, učitelj strpljenja. Nedjelja je dan Sunca, pokretača, transformacije i nove energije, i njime ćemo završiti naš ciklus upoznavanja djelovanja Svemira na naše biće.
 
Dobrodošli su svi, neovisno o predznanju! Ciklus vodi naš majstor Dharma joge Arnel. 
Donacija: 
200 kn za rane uplate do 1.3.2019. i polaznike Poligona YogaPRO (ne ulazi u program)
250 kn za kasnije uplate, ako ostane mjesta 
 
Prijave su obavezne jer broj mjesta je ograničen!
 
Molimo ispunite obrazac za prijavu:
 

Prijavljujem se za "ASTRO DHARMA, jutarnji ciklus ":

 

Preporučena donacija
 kn
 kn
 kn