108 Pozdrava Suncu

108 pozdrava suncuU subotu 14. siječnja u 11h izvest ćemo tradicionalnih 108 Pozdrava Suncu - i dobiti odgovor na pitanje zašto je to lijek za sve boljke. Pripremite euforiju, jer postoji jako dobar razlog zašto je 108 Pozdrava Suncu omiljena praksa svakog jogija!
 
Sri K. Pattabhi Jois kaže da prakticiranje Pozdrava Suncu liječi sve bolesti, fizičke i psihičke. “Kako bismo održali tijelo, temelj našeg življenja i naših djela, čistim i slobodnim od prepreka kao što je bolest, Surya Namaskara i asane su od izuzetne važnosti. U suvremenom svijetu one su neophodne svima, muškarcima i ženama, mladima i starima”.
 
Svakodnevno izvođenje Pozdrava Suncu odobrovoljava Boga Sunca, koji je zaslužan za dobro zdravlje – a 108 puta mu je pogotovo milo :-) Sri K. Pattabhi Jois kaže: “‘Arogyam bhaskarad icchet’ odnosno ‘treba tražiti zdravlje od Sunca’ jer oni koje je bog Sunca blagoslovio žive zdravim životom. Zbog toga, kako bismo postigli zdravlje – najveće blago od svih – i sami tražimo blagoslov Sunca”.
 
Prijave su obavezne, a minimalna donacija 30 kn.
Molimo popunite obrazac za prijavu: