Oshova dinamička meditacija 
 
  • subota 16.3.2019., 10-12h 
osho 1

Prepreka suvremenog čovjeka jest što se poistovjećuje sa svojim umom: svima nam je poznata situacija kada sjednemo u meditaciju, a um vrluda i baljezga. Aktivna meditacija lakše uklanja ovu prepreku – a mi ćemo se u subotu 16.3. pozabaviti jednom od najuzbudljivijih meditativnih tehnika: Oshovom dinamičkom meditacijom! 

Dobro je poznato, a danas i u znanosti dokazano, da je redovita meditacija osnovni alat za higijenu naše energetske jezgre, a ono što Oshovu dinamičku meditaciju izdvaja od drugih jest što je stvorena za suvremenog čovjeka – a koristi snagu drevnih meditacija starih majstora.

Osho smatra da se suvremeni čovjek toliko razlikuje od ljudi iz razdoblja klasične joge da iste tehnike ne mogu više dati iste rezultate. Stoga je stvorio vrlo aktivnu meditaciju po mjeri suvremenog čovjeka koja će nas vrlo brzo „izuti iz cipela“.

Ali to nije sva genijalnost ove metode! Dinamička meditacija, učinjena ispravno, na VRLO učinkovit način oslobađa samonametnuta uvjetovanja i energetske blokade koje nas čine zarobljenicima nas samih. Oshova dinamička meditacija pročišćavajuća je praksa koja ima mogućnost osloboditi velike količine energije.

Ova je meditacija dio obaveznog programa Poligona YogaPRO TT500 (2h) i otvorena za svenije potrebno nikakvo predznanje, iskustvo niti fizička sprema, samo volja! Sve upute dobit ćete na uvodnom predavanju nakon kojeg slijedi sama meditacija.

OBAVEZNO ponesite povez za oči i dođite obučeni u udobnu odjeću.

Voditeljica: Ines Jukić 

Donacija: 

150 kn za rane uplate do 13.3.2019.
190 kn za kasnije uplate (ako ostane mjesta)
100 kn za polaznike Poligona YogaPRO (2h TT500)

Radionica je popunjena!