Asane i meridijani

Za bolje razumijevanje prakse joge

Kako asanama aktiviramo naše unutarnje organe, žlijezde, imunološki sustav? Zašto tijelo jogija postaje ne samo gipkije i snažnije, već i zdravije – jer čitav sustav radi bolje?

meridijaniZnanje potrebno za razumijevanje jogijske prakse je golemo, pa svako toliko nabasamo na potpuno nove informacije – koje savršeno nadopunjuju naša prethodna znanja. 
 
To nam se dogodilo ponovno neki dan, jer je u prosincu 2016. majstor Yin joge u OM jogi, naš Andrija, otišao na naprednu edukaciju na Bali, i vratio se pun novih saznanja – o kojima do sada ništa nismo znali! 
Obasjan entuzijazmom tropa te oboružan novim informacijama, Andrija će u nedjelju 15. siječnja 2017. s nama podijeliti spoznaje do kojih je došao na naprednoj edukaciji iz područja Yin joge.
 
Objasnit će nam teoriju i praksu inteligentne životne energije - Chi ili Qi – te je spojiti s modernom teorijom meridijana - kanala kroz koje prolazi Chi i koje aktiviramo tijekom naše prakse asana. 
Asane koje svakodnevno izvodimo dobit će novo značenje, a počet ćemo razumijevati i načine za balansiranje Chija kroz meridijane našeg tijela. 
 
Ovo gradivo bit će korisno praktičarima joge svih razina, kao i učiteljima joge koji žele povezati ova znanja sa svojim učenjima. 
 
Radionica će sadržavati teoretski i praktični dio, a održat ćemo je u studiju OM joge u nedjelju 15. siječnja od 11 do 14:30h (ovisno o vašim pitanjima, moguće da ćemo produžiti do 15h). 

RADIONICA JE POPUNJENA, ZAHVALJUJEMO!

 
Donacija: 150 kn za uplate do 12.1., 170 kn za kasnije uplate
*110 kn za polaznike poligona YogaPRO (3h izbornog programa) 
 
Prijave su obavezne, a računajte da će se mjesta popuniti jako brzo za ovu zanimljivu radionicu, pa se prijavite što prije – molimo popunite obrazac za prijavu:

 

Ostale radionice  Naslovnica