Oshova dinamička meditacija 
 
  • nedjelja 7.4.2019., 10-12.30h, studio OM joge
Osho dinamicJedna od najuzbudljivijih meditativnih tehnika - Oshova dinamička meditacija – izuzetan je alat i pomoć u praksi za svakog praktičara joge i meditacije te za sve vas koji to tek želite postati! Ono što Oshovu dinamičku meditaciju izdvaja od drugih jest što je stvorena za ritam i potrebe suvremenog čovjeka – a koristi snagu drevnih meditacija starih majstora.
 
Osho smatra da se suvremeni čovjek toliko razlikuje od ljudi iz razdoblja klasične joge da iste tehnike ne mogu više dati iste rezultate. Stoga je stvorio vrlo aktivnu meditaciju po mjeri suvremenog čovjeka koja će nas vrlo brzo „izuti iz cipela“.
 
Oshova dinamička meditacija pročišćavajuća je praksa koja ima mogućnost osloboditi velike količine energije, jer na VRLO učinkovit način oslobađa samonametnuta uvjetovanja i energetske blokade koje nas čine zarobljenicima nas samih. 
 
Ova je meditacija dio obaveznog programa Poligona YogaPRO TT500 (2h) i otvorena za sve: nije potrebno nikakvo predznanje, iskustvo niti fizička sprema, samo volja! Sve upute dobit ćete na uvodnom predavanju nakon kojeg slijedi sama meditacija.
 
OBAVEZNO ponesite povez za oči i dođite obučeni u udobnu odjeću.
 
Voditeljica: Ines Jukić
 
Donacija: 
150 kn za rane uplate do 3.4.2019. 
190 kn za kasnije uplate (ako ostane mjesta) 
100 kn za polaznike Poligona YogaPRO (2h TT500)
Ovu radionicu ponavljamo zbog velikog interesa, a imamo vrlo ograničen broj mjesta, pa se prijavite što prije! 
 
Prijave su obavezne, molimo ispunite obrazac: 
 

Prijavljujem se za "Oshova dinamička meditacija ":

 

Preporučena donacija
 kn
 kn
 kn