Dan Poligona YogaPRO: Kako prilagoditi Ashtangu sebi i drugima
 
  • subota 27.4.2019., 10:30-17:30h, studio OM joge
AshtangaYoga OM studio Sub 01.00 18 18 08.Still020U subotu 27.4.2019. na Danu Poligona YogaPRO učimo – sve što smo htjeli znati o Ashtangi i o tome kako prilagoditi ovu izazovnu praksu sebi, svojim potrebama i svojim tjelesnim mogućnostima, te kako isti slijed prilagoditi svojim učenicima.
 
Pričat ćemo o svemu što želite znati o ovom legendarnom jogijskom slijedu: kako prilagoditi Prvu seriju vremenskim ograničenjima, vlastitom tjelesnom tipu, kako izbjeći ozljede i kako učiti iz njih, kako modificirati asane te na koji način ovu praksu približiti – potpunim početnicima! Kako od ove naizgled „ozbiljne“ prakse napraviti lepršav i svima koristan sat joge, ali također i što očekivati od samostalne prakse, kako podučavati na vođenim satovima a kako na Mysore Ashtangi… i još svašta nešto! 
 
Ovo je dio obaveznog programa Poligona YogaPRO, jer je ovo vjerojatno najvažnija lekcija o podučavanju i prilagodbi postojećeg sustava joge svim uvjetima (7h obaveznog programa).
 
Čak i ako imate dovoljno sati Ashtange u svojim tablicama, ovu lekciju možete upisati pod „podučavanje joge“, „asane“, pa čak i „terapijska joga“ jer ćemo se puno baviti terapijskom stranom Prve serije i Ashtange općenito.
 
Ova je radionica namijenjena isključivo polaznicima Poligona YogaPRO TT200 i TT500. 
 
Donacija: 350 kn
 
Prijave su obavezne, molimo ispunite obrazac: 

Prijavljujem se za "Kako prilagoditi Ashtangu sebi i drugima ":

 

Preporučena donacija
 kn