Vatrenim dahom do promijenjenih stanja svijesti
 
  • subota, 18.5.2019., 10-12.30h, studio OM joge
vatreni dah
 
Kako disanjem i njegovim susprezanjem postići promijenjena stanja duha i tijela? Kako ući u unutarnji svemir kroz vrata hiperventilacije i apneje – istražit ćemo u subotu 18.5. s Danijelom Dubičancem, izuzetnim predavačem i dugogodišnjim učiteljem joge. 
“Prije nekoliko godina doznao sam za modifikaciju tajne tibetanske pranajame, donedavno dostupne samo posvećenima, kojom je moguće utjecati na tjelesnu temperaturu i preživjeti u ledu trostruko duže od onog što se smatra mogućim,“„Ovakvi bi me opisi ostavili relativno hladnim, obzirom na ekstremno niske šanse da se nađem zarobljen u ledenoj vodi, da ova vježba disanja nije nudila još nekoliko benefita koji gotovo da zvuče predobro da bi bili istiniti.“ 
U početnim stupnjevima prakse pojavljuju se, ovisno o praktičaru i njegovoj aerobnoj kondiciji, mnogi simptomi dizanja Kundalinija. „U apneji slijedi mir koji morate iskusiti da biste znali o čemu govorim,“ objašnjava Danijel.
Ne manje važno, u laboratorijskim uvjetima dokazano je da ovakvo disanje, pa ga upravo proučavaju kao pomoć kod autoimunih bolesti. Također, pola sata ovakvog disanja za fizičku kondiciju znači koliko i sat vremena naporne vježbe! 
Pričat ćemo o našim pustolovinama s vatrenim dahom, a dotaknut ćemo se i mehanizama koje znanost još pokušava objasniti. Nakon uvoda i objašnjenja tehnike, uvest ćemo vas u unutrašnji svemir kroz vrata hiperventilacije i te ćete i sami iskusiti ovu izuzetno moćnu praksu – i moći je samostalno raditi ubuduće.
I sami smo svjedoci ove prakse i možemo samo reći – dođete li na ovu radionicu, oduševit ćete se!
Radionica je namijenjena svima i ne traži nikakvo predznanje.
Donacija: 
120 kn za rane uplate do 15.5.2019. i za polaznike Poligona YogaPRO
160 kn za uplate nakon 15.5.
 
Prijave su obavezne, molimo ispunite obrazac: 

Prijavljujem se za "Vatreni dahom do promijenjenih stanja svijesti ":

 

Preporučena donacija
 kn
 kn
 kn