RobinzOMska joga na Mrežnici!
 
  • subota i nedjelja 8. - 9.06.2019.,Robinzonski kamp “Sound & Vision”, Mrežnica, Gornji Zvečaj
mrežnicaPrije nego što spakiramo kofere i otisnemo se na morsku obalu, pozivamo vas da provedemo zajedno jedan opušten, razigran i veseo jogijski vikend u prirodi! Vodimo vas na obalu Mrežnice, gdje ćemo se uz šum rijeke i cvrkut ptica, okruženi zelenilom i netaknutom prirodom, regenerirati i zaboraviti na gradsku vrevu.
Okusimo dražest ljeta i prije nego što se ono stvarno dogodi, omirišimo travu, udahnimo šumu i zavibrirajmo prirodnu radost svojeg bića! Osvijestimo moć sadašnjeg trenutka, povežimo se za zemljom po kojoj hodamo i tijelom u kojem živimo.
Za vikend 8. i 9. lipnja učitelji OM joge vode vas na nezaboravan izlet na Mrežnicu, gdje ćemo se uz šum rijeke i cvrkut ptica, okruženi zelenilom i netaknutom prirodom, družiti uz jogu, meditaciju, znanje i – finu hranu! Spavat ćemo u drvenim kućicama ili šatorima, zajednički se kupati u rijeci i pripremati obroke, pričati o jogi, dijeliti znanje i – zajedno odmoriti dušu i tijelo. Ovaj je vikend zamišljen kao odmor i uživanje, dijeljenje radosti u prirodi, opušteno druženje uz vodu, vatru, zrak i zemlju. Oba dana ćemo prakticirati jogu, pranayamu, meditaciju, puno se smijati, mantrati, paliti vatru i u njoj izgarati svoje viškove… i još mnogo toga!
Povedite prijatelje, ljubavnike, djecu i kućne ljubimce, jer u našem jogijskom kampu ima mjesta za sve nas! Ponesite kupaće kostime, ali i toplu odjeću i opremu za spavanje (vreću, dodatnu dekicu) jer kućice nisu opremljene posteljinom. Ponesite lampicu za navečer i ponesite vlastiti pribor za jelo. Imamo tuševe, toalete i pitku vodu, ali nemamo struje – i tome se jako veselimo!
Donacija uključuje spavanje i bivanje u kampu, sav jogijski program i ručak oba dana. Ponesite si hranu za doručak i grickalice za večeru (iako ćemo vjerojatno zajednički klopati sve što ostane od ručka – ali sigurno je sigurno :-). Ovo je vegansko okupljanje i molimo da poštujete načela prehrane bez životinjskih namirnica. 
Samo kompletna uplata jamči mjesto (molimo za razumijevanje, jer moramo unaprijed znati točan broj sudionika zbog rasporeda spavanja i obroka). Molimo uplatite svoju donaciju u studiju OM joge. 
* Prijevoz nije uključen ali uvijek se nađe mjesto više u autu, stoga nemojte da vas prijevoz obeshrabri :-) Javite se za dogovor na mailove:  ili
Donacija: 
450 kn za ranije uplate do 1.06.2019. 
500 kn za kasnije uplate 

 
Prijave su obavezne, molimo ispunite obrazac: 

Prijavljujem se za "RobinzOMski vikend na Mrežnici! ":

 

Preporučena donacija
 kn
 kn
 kn