O'Prana: 5-dnevni ciklus Dharma joge
 
  • 2.3.-6.3.2020. od 6:30 do 7:30h

Jogiji vjeruju da pri udisanju primamo vitalnu životnu energiju - pranu - koja daje život svemu na ovome svijetu. Kad dišemo kvalitetno - živimo prana1 1kvalitetno. Dah nas umiruje, uzbuđuje, usrećuje... a Majka Priroda ga je stvorila da otklanja sve otpade iz našeg tijela! 

... a stalno slušamo kako suvremeni Zapadnjak ne zna disati, i stalno se pitamo kako je to moguće, kad dišemo svaki dan, stalno... :) 

Kako koristiti dah za umirenje živčanog sustava, za podizanje razine energije, za detoksifikaciju, za entuzijam, za grijanje, hlađenje... kako svjesno disanje pomaže u svim životnim situacijama, naučit  ćemo na ovom jutarnjem ciklusu.  

"Pranayama" je naziv za jogijske tehnike "kontrole prane", usmjeravanja životne energije na kvalitetan i pravilan način - i tim ćemo se tehnikama baviti tijekom ovog ciklusa! Pripremite nosnice,  pluća, stomak - jer disat ćemo svim stanicama našeg tijela :)

Tehnike pranayame često nazivamo „tehnikama disanja“, a značajno poboljšavaju kvalitetu života, smiruju i energiziraju te bi trebale biti u svačijem arsenalu alata - jer ih mogu koristiti svi, neovisno o jogijskom predznanju. U ovom 5-dnevnom ciklusu s našim Arnelom naučit ćemo kako kontrolirati svoju pranu i usmjeriti svoju životnu energiju baš tamo gdje želimo.

Tehnike pranayame donose novo iskustvo disanja, oslobađaju protok kisika i životne energije, hrane naše stanice i donose zdravlje. Pročišćavaju emocije i misli te utječu na pozitivno stanje uma.

Stoga - prodišimo cijelim tijelom, osjetimo novu dimenziju postojanja!

Dobrodošli su svi bez obzira na prethodno iskustvo.

 
Donacija: 
150 kn za rane uplate do 28.2.2020.
190 kn za uplate od 29.2.2020. (ako ostane mjesta) 
 
Prijave su obavezne, broj mjesta je ograničen, pa molimo ispunite obrazac: 

Prijavljujem se za "O'Prana: 5-dnevni ciklus Dharma joge":

 

Preporučena donacija
 kn