Zov Shakti - Izazov OM joge
 
  • 28.6.- 30.6.2019
Na tri dana zaboravite sva (samo) nametnuta uvjetovanja i utjelovite tri aspekta svoje unutarnje Božice! 
Zov ShaktiSHAKTI je primordijalna kozmička sila prožima, kreira i uzdržava Univerzum. ONA je božanska ženska energija koja se na materijalnoj razini manifestira kroz nas - Žene! 
Svaka žena treba, kako bi stupila u kontakt sa svojom Shakti, doći u doticaj sa svojom DIVLJINOM. Divljina je intrinzična svakoj ženi i označava povratak iskonskoj prirodi. Ta priroda je toliko utisnuta u nas da svaka žena kada čuje pojam „divlja žena“ osjeti da je nešto u njoj zadrhtalo, nešto duboko iznutra što se želi osloboditi.
Sada više nego ikad, kada divlja i netaknuta priroda postaje stvar prošlosti, kada društvo zaslijepljeno napretkom u službi komfora uništava sve divlje pod krinkom napretka - Svijetu je potrebna divlja žena, Shakti!
Majka koja liječi, hrani, njeguje; Sveta Učiteljica koja podučava kako se vratiti zakonima Života; Proročica koja ima viziju Svijeta kakav bi mogao biti; Nemilosrdna Ratnica koja nezaustavljivo donosi Život!
S tom namjerom donosimo ovaj Zov Shakti - Izazov OM joge u našu Ig zajednicu: da nas podsjeti na divlju ženu u nama. 
Kako je Shakti nepresušno vrelo kreacije, asane u Zovu Shakti nisu zadane. Svaki dan predstavit ćemo jednu osobinu Božice koju ćete vi pronaći u sebi i iznijeti je u vidu fizičke forme. Budite kreativne, jedinstvene i podržavajte jedne druge – jer svaka od nas pokazuje Shakti na svoj način! 
Izazov počinje 28.6. (petak) i traje do 30.6.(nedjelja). Pozovite prijateljice, majke, bake, tetke, ujne, sestrične, susjede, kolegice, slučajne prolaznice, žene.. I donesimo Svijetu Divlju Ženu! Bez strahova, bez kompromisa!
JAI!
Najuzbudljivije sudionike Zova Shakti nagrađujemo zdravim sirovim pločicama First in the Raw i članarinama OM joge!
Vidimo se na Instagramu! <3