Buđenje Shakti: Senzualni put do sretnog života
  • Subota 24.8.2019., 10–13h
     
shakti ciklusArhetip svete ženstvenosti star je koliko i vrijeme, duboko ukorijenjen u svakoj Ženi. Što više poštujemo Shakti, boginju u nama, sretnije smo, cjelovitije, aktiviramo svoju snagu i svoje jedinstvene darove. Shakti je suština bivanja Ženom.
 
Autentično zadovoljstvo ključni je dio ženskog sustava i kompas koji pokazuje naš istinski smjer. Zato užitak nije povlastica, već put koji nas najtočnije vodi do naše autentične moći. 
 
Kako se to dogodilo da se Žena odmaknula od prirodne ekstaze života? Kad su nas uvjerili, unatoč svim prirodnim pokazateljima, da je ono što osjećamo pogrešno i loše? Kada smo napustile svoju Višu inteligenciju i počele doživljavati život kao neku vrstu kazne i boli? 
 
Zaboravile smo da je naše porijeklo orgazmička kozmička tvorevina. Kada je Shakti potisnuta, izražava se kroz duboke podsvjesne strahove, ljutnju i tugu.
 
Često smo nespremne suočiti se s temeljnom Istinom o svom putu ženstvenosti, ali svaka žena je jedinstvena i ta je jedinstvenost čini magičnom i karizmatičnom. Kroz ovaj ciklus radionica vraćamo se našoj izvornoj Shakti: snazi i radosti.
 
Iscijelimo i oslobodimo svoju emocionalnu energiju, dajmo si iskustvo i spoznaju tko smo uistinu, otvorimo prostor za nevjerojatnu transformaciju i protok ljubavi, svjetla i senzualnosti.
 
Ponovno uspostavljanje odnosa s užitkom u našem tijelu, srcu i duši najpouzdaniji je put za povratak kući u našu autentičnu žensku moć, našu Shakti.
 
Ovaj ciklus sastoji se od tri radionice. Preporučujemo da prođete kroz sve tri, no možete sudjelovati i pojedinačno. Dobrodošle ste sve, bez obzira na prethodno iskustvo! 
 
Ciklus vodi: Sat Kriya Kaur
 
Donacija za pojedinačnu radionicu:
200 kn za rane uplate do 22.8.
250 kn za uplate na dan radionice 
 
Prijave su obavezne, molimo ispunite obrazac: 
 
 

Prijavljujem se za "Buđenje Shakti: Senzualni put do sretnog života":