Bebe OM-a
Od rujna uvodimo potpunu novost u studio OM joge: Jogu za mame i bebe! 
 
bebe OMaPozivamo sve mame s bebama do cca 1 godine starosti da se pridruže ovim sretnim satima joge, tijekom kojih će se posvetiti sebi i svojim potrebama, a ujedno i biti u igri i veselju sa svojim bebama.
 
Radit ćemo vježbe disanja, blage fizičke vježbe s ciljem opuštanja, istezanja i postepenog vraćanja u psihofizičku formu. Prakticirat ćemo restorativnu, nježnu, opuštajuću jogu u podržavajućoj atmosferi i za mame i za bebe. Posebnu pažnju ćemo posvetiti abdominalnim mišićima i ligamentima koji su oslabljeni nakon poroda, a potrebno ih je postepeno i mudro vraćati u formu – pa je važno svim vježbama pristupiti s posebnom pažnjom.
 
Učiteljica koja će voditi „Bebe OM-a“, Lana Elaković Presečki, i sama je majka tri prekrasne djevojčice, pa jako dobro zna kako se mlada mama osjeća. „Prva godina majčinstva najljepši je i najstresniji period u životu,“ kaže Lana, „obilježavaju je promjene na tijelu uzrokovane trudnoćom, kao i emocionalni vrtlozi uzrokovani hormonalnim promjenama. Navikavanje na novu životnu ulogu prate bolovi u kralježnici, ukočenost, prenapregnutost donjih leđa, uz neminovnu neispavanost i kronični umor, a često i nerazumijevanje okoline, stres i usamljenost.“ 
 
Mame, želite li biti i ostati u formi, pridružite nam se ponedjeljkom i srijedom od 10:30 do 11:30h u studiju OM joge! 
 
Molimo vas da se prije dolaska konzultirate s vašim liječnikom i potvrdite da smijete početi s nježnim vježbanjem. Uobičajeno, možete početi s blagim vježbicama već tri tjedna nakon vaginalnog poroda, odnosno 6 tjedana nakon carskog reza.  
 
Upute: 
  • na sat je moguće doći s bebom ili bez bebe
  • ako je beba zaspala, pustimo je da mirno spava pored mame
  • ako je beba aktivna i ne želi taj sat vježbati s mamom – pustimo je da se igra pored mame
  • u ophođenju s bebom koristimo načela baby handlinga
  • mame s blizancima dobrodošle
  • mame s neurorizičnom djecom dobrodošle
Imate li dodatnih pitanja, javite nam se mailom na .
 
Molimo vas da prijavite prvi dolazak na ovaj poseban sat joge, kako ne bismo imali gužvu na satovima – ispunite obrazac u nastavku: 
 

Prijavljujem se za "Bebe OM-a":