Podučavanje Hatha joge - radionica za učitelje
 
  • ponedjeljak 21.10. - nedjelja 27.10., studio OM joga
Ana za najavuPozivamo učitelje joge koji žele voditi kvalitetne satove tradicionalne Hatha joge da nam se pridruže na intenzivnoj edukaciji od ponedjeljka 21.10. do nedjelje 27.10.: viđat ćemo se radnim danima od 12 do 16h, a subotom i nedjeljom od 10 do 16h, u studiju OM joge! Ovo je obuka koja ukupno traje 30h i nakon toga ćete doista moći s lakoćom i razumijevanjem podučavati tradicionalne i moderne sljedove Hatha joge, te znati i kako se slažu satovi restorativne i terapijske joge. 
 
Hatha joga je najpopularniji stil joge, jer je Hatha ono na što pomisle svi laici kad im kažemo „joga“. Hatha jogu možemo prilagoditi svakom praktičaru, bio on sportaš ili umirovljenik, žena ili tinejdžerka - svi vole ovaj mekan, edukativan, učinkovit i smirujuć stil joge, koji je ujedno i temelj svim suvremenim jogijskim stilovima.
 
Od ponedjeljka do nedjelje, svaki dan, slagat ćemo sljedove jogijskih položaja, istraživati biomehaniku i fiziologiju pokreta, pričati o načelima izvođenja asana te vježbati jedni na drugima. Učit ćemo logiku slaganja i planiranje sata, kombiniranje asana i njihove modifikacije - te već u nedjelju biti spremni za vođenje vlastitih satova Hatha joge.
 
Edukaciju vodi Ana Kutija, dugogodišnja učiteljica Hathe te terapijske i restorativne joge, stilova koji inspiraciju crpe direktno iz tradicionalne Hathe. Radionica je namijenjena učiteljima joge koji žele produbiti svoje znanje.
 
Polaznici Poligona YogaPRO koji još nisu diplomirali mogu pohoditi ovu radionicu kao dio izbornog programa Poligona (5h), a toplo je preporučamo kao nadopunu svemu što učimo na Poligonu! 
 
Svi koji su do sada prošli ovu Aninu edukaciju oduševljeni su količinom znanja koje su prikupili tijekom ove naizgled kratke, a vrlo intenzivne obuke.   
 
Donacija: 
1000 kn za Polaznike Poligona YogaPRO svih generacija
1200 kn za rane uplate do 18.10.2019. 
1400 kn za uplate od 19.10.2019.
 
Prijave su obavezne, jer primamo JAKO MALU GRUPU, pa vas molimo da ispunite obrazac:
 
 

Prijavljujem se za "Podučavanje Hatha joge - radionica za učitelje":

 

Preporučena donacija
 kn