Put osobne tranformacije - radionica Kundalini joge
 
  • nedjelja 20.10.2019. 10–14h, studio OM joga
Često imamo najbolje namjere: stvoriti nove zdrave navike, produktivnije koristiti vrijeme, organizirati svoj život. put osobne transformacijeČitamo na stotine knjiga o samopomoći, započinjemo nove režime vježbanja, prehrane, oslobađanja loših navika - jer „Novi Ja se upravo stvara!“ A onda, nakon nekog vremena, vraćamo se starim navikama i ponašanju. 
 
Kako da se taj obrazac ne ponovi? Kako zadržati fokus na odluci da promijenimo svoj život? 
 
Sjećate li se kako ste se osjećali kad ste tek počeli prakticirati jogu ili krenuli u novo životno iskustvo, posao, odnos? Sve je bilo zabavno, novo i uzbudljivo. Ali, medeni mjesec prije ili kasnije završi, a okolnosti nisu više nove i uzbudljive. Mnogi se obeshrabre u tom trenutku - jer da je stvarnost lagana, ljudi ne bi bježali od nje. Duša je sretna zbog novog Puta, ali um (Ego) koji ne voli promjene – želi nas odvratiti. 
 
Kako bismo se transformirali u novu osobu, trebamo prvo pobijediti široku lepezu “demona” unutar nas: strah, lijenost, neznanje, sebičnost… jer to jest Put transformacije, naša bitka unutar nas, iz koje možemo izaći kao pobjednici jedino ako shvatimo, naučimo lekcije, prihvatimo Sebe i shvatimo da je svaka borba unutar nas tu zbog nas, kako bismo bolje i mudrije kormilarili ovim životom
 
Kad se nečemu obvežemo i kad konačno to i ostvarimo, dajemo sebi ogromnu nagradu. Probijajući se ispod zone komfora, stječemo novo razumijevanje sebe. Možemo vidjeti nove mogućnosti i dobiti snagu da se izvučemo iz osjećaja tame i nemogućnosti. 
 
Kundalini joga je praksa koja nam omogućava da se upustimo u svoje podsvjesne uzroke i raščistimo s negativnim obrascima. Podizanje Kundalini energije znači premještanje naše energije iz nižih čakri i negativnih emocija, kroz srčani centar, da bismo pristupili višim centrima u tijelu koji odgovaraju višim stanjima postojanja. Ona je poput neke vrste sjećanja: povratak onome tko uistinu jesmo i od kuda dolazimo.  
 
Na ovoj radionici upoznati ćemo se s efikasnim tehnikama koje omogućavaju održati stanje budnosti, predanosti, discipline, snage, kako u životu tako i u duhovnoj praksi. 
 
Donacija:  
250 kn za rane uplate do 17.10.2019. i za polaznike Poligona YogaPRO 
300 kn za uplate od 18.10. (ako ostane mjesta) 
 
Broj sudionika je ograničen, pa molimo ispunite obrazac: 
 

Prijavljujem se za "Put osobne Transformacije - radionica Kundalini joge":

 

Preporučena donacija
 kn