RANOJUTARNJI CIKLUS: ASTRO DHARMA
 
  • ponedjeljak 21.10. – nedjelja 27.10.2019., 6:00-7:30h, studio OM joga
 
astro
U ponedjeljak 21.10.2019. počinje novi ranojutarnji ciklus OM joge, na kojem ćemo prakticirati veselu i zanimljivu Dharma jogu te se dodatno zabaviti - astrologijom. 
 
Ovaj 7-dnevni jutarnji jogijski ciklus pomoći će nam da uskladimo svoj ritam sa ritmom svemira, uz vježbe joge, pranayame i meditacije, dan po dan, poštujući karakteristike planeta i njihov utjecaj, i uz poseban slijed i način vježbanja.
 
U drevnim kulturama Istoka i Zapada svaki planet zadužen je za određeni aspekt našeg života te konkretno i specifično utječe na naš život. Mi smo dio svemirske energije, a planeti utječu na nas više nego što mislimo. Tako i svaki dan u tjednu nosi energiju planeta koji vlada tim danom. Ponedjeljak je dan Mjeseca, pa ćemo se posvetiti Pozdravima Mjesecu, mjesečevim asanama, intuiciji i kreativnosti. 
 
Utorak je dan Marsa i radit ćemo Vira Parampara vinyasu, tražiti snagu koja nas pokreće. Srijeda je dan Merkura, planeta komunikacije, pokreta i zabave, igre, radosti… Četvrtak je dan Jupitera, planeta mudrosti, učenja, meditativne praksa i asana. Petak je dan Venere, planeta ljubavi, umjetnosti i uživanja, druženja, pa ga prati praksa otvaranja srca. 
 
Subota je dan Saturna, planeta čišćenja prošlosti, sebe i okoline, stari mudrac održavanja discipline, učitelj strpljenja. Nedjelja je dan Sunca, pokretača, transformacije i nove energije, i njime će se završiti ciklus upoznavanja djelovanja Svemira na naša bića.
 
Dobrodošli su svi, neovisno o predznanju! Ciklus vodi majstor Arno :)
 
Donacija:
200 kn za rane uplate do 18.10.2019. i polaznike Poligona YogaPRO (ne ulazi u program)
250 kn za kasnije uplate, ako ostane mjesta 
 
Prijave su obavezne jer broj mjesta je ograničen!
 
Molimo ispunite obrazac za prijavu: 
 

Prijavljujem se za "RANOJUTARNJI CIKLUS: ASTRO DHARMA":

 

Preporučena donacija
 kn