Tantrička numerologija - Otkrij svoju Dharmu!

  • radionica Kundalini joge
  • subota 1.4.2017., 10:30-13:30 sati
 
numerology 1024x952Tantrički sustav numerologije temelji se na pretpostavci da smo predodređeni za ispunjen i sretan (a ne mizeran) život – te je zato važno znati bitne značajke naše osobnosti i životnog puta. Naš numerološki kod alat je za rasvjetljavanje našeg odnosa prema sebi, okolini i svojoj Dharmi – životnom putu.  
 
Osobni numerološki kod daje nam uvid u naše karmičke lekcije, u načine kako očitujemo svoj unutarnji mir, koje darove trebamo manifestirati te što je naš zadatak u ovom životu. 
 
Tantrička numerologija vuče svoje korijene iz drevne znanosti Tantre i dio je učenja Kundalini joge. Razvijena je iz kako bi osvijetlila put, vještine i prirodu ljudske duše, a za razliku od drugih numeroloških sustava pruža nam odgovore na vječno pitanje – „Zašto smo ovdje?“. 
 
Tantrička numerologija jednostavna je i precizna: utvrđuje naše prednosti i slabosti te nam daje alate za učinkovitu transformaciju. 
 
Temelji se na razumijevanju energetskih tijela i  spoznaji da smo mi više od fizičkog tijela, duše i uma. Uči nas integrirati i koordinirati sve dijelove naše osobnosti i svjesno pristupati svim dijelovima sebe. Kroz primjenu Tantričke numerologija i znanosti Kundalini joge imamo mogućnost doista promijeniti svoj život.
 
Na ovoj radionici izračunat ćemo svoj osobni kod i dobiti alate kako recepte Tantričke numerologije primijeniti u svakodnevnom životu. 
Ponesite papir i olovku, ugodno se obucite jer ćemo osim teorije brojeva raditi Kundalini jogu (kriyu i meditaciju).
 
Voditeljica radionice: Sat Kriya Kaur (Ljiljana Valdec Horvat)
Donacija: 130 kn za uplate do 25.3., 170 kn za kasnije uplate
* 110 kn za polaznike Poligona YogaPRO
 
Prijave su obavezne, jer je broj mjesta ograničen! Molimo ispunite obrazac za prijavu: 
 

Prijavljujem se za "Tantrička numerologija – Otkrij svoju Dharmu! ":

 

Preporučena donacija
 kn