Ponovo rođenje - dvodnevna radionica Kundalini joge

  • studio OM joge, subota 8. i nedjelja 9.7.2017., 10:30-13:30h
 
maxresdefault"Ponovno rođenje" – dvodnevna radionica iz tradicije Kundalini joge – oblik je psihoterapije kroz čišćenje podsvijesti. Nakon ove radionice nećete više biti isti! 
 
U životu ljudskoga bića ne postoji problem koje to isto biće ne može riješiti - to je Zakon života. Od rođenja do danas nakupili smo puno „smeća“ i iako ga volimo prikrivati finom odjećom i skupim mirisima, ta su iskustva još itekako s nama i djeluju na svaku našu odluku. Nije dovoljno okupati tijelo i namirisati ga – i podsvijest također treba okupati. 
 
Ova je radionica prilika za – kupanje :-) Ovoga puta ne u moru, već u studiju OM joge, pod budnim okom majstorice Kundalini joge, naše Sat Kriye Kaur (Ljiljane Valdec Horvat). „Otvorite se, oslobodite i nećete biti isti kao kada ste došli!“ obećaje naša Lily. 
 
Na ovoj radionici radit ćemo velike zahvate, temeljita čišćenja podsvijesti i svakodnevice. Primijenit ćemo tisućama godina čuvane tajne tehnike Kundalini joge; zato budite spremni na promjene: dođite s hrabrošću, jer ste odlučili učiniti nešto doista veliko za sebe. Očistit ćemo podsvijest od rođenja, svih inkarnacija, sve boli, tragedija, strahova, anksioznosti, ljutnje, depresije, ovisnosti i - budite sigurni, nakon toga nećete više biti isti. 
 
rebirth flame by darkhaloSvatko od nas zna da kada se tijelo ne čisti - smrdi. Znate li da je potpuno isto i s podsvijesti? Kada nije očišćena, cijela kuća naše osobnosti postupno postaje deponij smeća: uskladištimo u nju sve emocije, traume, uspjehe i neuspjehe, ambicije i more drugih stvari… Kakav je uopće osjećaj imati čist um i kako je to kad možemo gledati kroz njega bez izobličenja? 
 
Ako smo nesretni, um se treba podsjetiti da postoji mogućnost sreće. On zna da iza svake noći dolazi dan. Svi želimo iskusiti ljubav, sreću i ekstazu života – ali kako stići tamo? Kako život može dobiti novi sjaj? 
 
Ključ je pomoći svojoj podsvijesti da se otarasi smeća. Začepljeno srce nije hrabro, začepljena jetra nije korisna, ali začepljena podsvijest apsolutno, za nas u punini našeg bića - nije dobra. 
 
Pomaknimo se, krenimo, pomognimo sebi! Na ovu radionicu smo svi dobrodošli, bez obzira na prethodno znanje - jer Kundalini jogu mogu prakticirati svi.
 
Ovo je dvodnevna radionica, pa se vidimo najprije u subotu 8.7.2017. od 10:30 do 13:30h, i ponovno u nedjelju 9.7.2017. od 10:30 do 13:30h. Obucite se udobno, ponesite bočicu s vodom, i obavezno se prije toga prijavite jer za ovu radionicu vlada jako veliki interes i vjerojatno će biti popunjena danima prije održavanja.  
 
Donacija: 
350 kn za rane uplate do 4.7.2017.
400 kn za kasnije uplate (ako bude mjesta) 
•300 kn za polaznike Poligona YogaPRO