Uvodna radionica tajlandske masaže

  • 9.9. u 10h, studio OM joge
     
lada tajlandskaNa ovoj radionici upoznat ćemo osnove tajlandske masaže, saznat ćemo zašto se tajlandska masaža naziva „pasivnom jogom“ te uočiti sličnosti i razlike jogijske prakse i filozofije i ovog terapijskog pristupa tijelu.
 
Iskusit ćemo djelovanje tretmana i demonstrirati osnovne tehnike tajlandske masaže.
 
Ova radionica će biti zaigrana i ugodna, pa pozivamo sve zainteresirane da iskoriste priliku i u opuštenoj atmosferi OM joge zavire ispod haube ove izuzetne tehnike, uz majstoricu i dugogodišnju učiteljicu tajlandske masaže Ladu Perišić! Ova je radionica savršena prilika i za sve vas koji želite znati više o ovoj temi – jer nas na jesen čeka kompletna škola tajlandske masaže.
 
Na radionici ćete dobiti skriptu tehnika koje smo prošli.
 
Tajlandska masaža je dinamičan oblik rada na tijelu, a snažno i duboko pokreće energiju u fizičkom i svim tijelima. Ugodna je za primanje i sastoji se od akupresure, istezanja, trljanja, lupkanja, pritisaka dlanovima, palčevima, laktovima i koljenima. Radi se na podu, dok je primatelj obučen, a položaji u koje terapeut dovodi klijenta nalikuju asanama pa se tajlandska masaža odmilja zove i "joga za lijene".
 
Donacija: 
90 kn za rane uplate do 6.9.2017.
130 kn za uplate nakon 6.9. (ako bude mjesta) 
 
O voditeljici radionice: 
Lada Perišić je viša stručna fizioterapeutkinja i učiteljica tajlandske masaže, koju podučava u Splitu i Zagrebu. Fizioterapiju i tajlandsku masažu uči i prakticira zadnjih 10 godina, a u svom radu spaja elemente zapadne medicine i Istoka.
 
DATUMI OSNOVNOG STUPNJA TAJLANDSKE MASAŽE JESEN/ZIMA 2017. koji slijedi nakon radionice (vikendi):
 
  • 30.09,01.10
  • 21./22.10
  • 11./12.11
  • 02./03.12
 
Prijave su obavezne, jer je broj sudionika ograničen!