Kako se njegovati hranom - Ayurvedska prehrana

 

ayurveda hranaU ZBOG PREVELIKOG INTERESA PONAVLJAMO PREDAVANJE u nedjelju 24. rujna 2017. u 17h u studiju OM joge ugošćujemo ponovno našu majstoricu Ayurvede, Larisu Čižmešiju!

Pričat ćemo o jako zanimljivim principima Ayurvede: o načinima prepoznavanja vlastitih Dosha – konstitucija – te kako ih njegovati hranom, životnim stilom i malim kućnim pripravcima. Ovo će predavanje biti vrlo korisno i praktično, pa ćemo saznati mnogo toga o sebi i svojim dobrim i lošim navikama, kao i načinima kako njegovati vlastiti, osebujan i jedinstven organizam.

Ovo predavanje bit će zanimljivo na mnogo načina, a namijenjeno je svima koji žele saznati više o sebi i o svojoj tjelesnoj i mentalnoj konstituciji, navikama, željama i potrebama. Za početak, već samo hrana koju volimo jesti govori mnogo o nama – a  kako razlikovati „zdrave“ i „nezdrave“ preferencije hrane i ponašanja tumači neiscrpna, inspirativna i izuzetno logična i prirodna znanost Ayurvede.

Vidimo se u Maloj shali studija OM joge u petak 22. rujna u 18:30h!

Donacija: 40 kn

  • Predavanje je dio Poligona za učenje joge YogaPRO (*2h) i BESPLATNO je za polaznike Poligona!

Larisa Čižmešija je Studij Ayurvede završila na Institutu za vedske studije u Švicarskoj, a kliničku praksu odradila je u Indiji, u gradu Nagpur, u ayurvedskoj klinici specijaliziranoj za Pancha karmu, kod jednog od najvećih autoriteta i kliničara Ayurvede – Dr. Sunil Joshija.

 

PREDAVANJE U PETAK JE POPUNJENO, ZAHVALJUJEMO!
Molimo da se prijavite za predavanje u nedjelju na ovom obrascu:

Prijavljujem se za "Kako se njegovati hranom – Ayurvedska prehrana ":

 

Preporučena donacija
 kn