Ulja za sve! - predavanje

petak 6.10.2017., 18:30h, studio OM joge

People Mid Aged Woman Having Fun With Coconuts MediumU zadnje vrijeme puno se priča o uljima. Blagodati ulja u njezi kože, kose i organizma, kao i u modernoj kuhinji iskaču iz svakog medija… a mi smo zaključili da o tome ne znamo baš ništa! Čemu služi konopljino ulje? Sezam je odličan za prženje. Maslinovo ne smijemo pržiti ni u ludilu! A kakao je sjajan za kožu… možda? Ili je to bio kokos?

O nevolje! U pomoć smo pozvali našu majstoricu Ayurvede, Larisu Čižmešiju, da nam temeljito objasni što, kako, kada i zašto od ulja koristiti za trackanje i lickanje, a i u domaćinstvu te za pripremu kućnih pripravaka i ljekovitih mazarija. Pojasnit će nam i kako njegovati kožu prirodnim i jednostavnim tehnikama, a pogotovo kako održati zdravlja i ljepote kože u hladnijim mjesecima koji dolaze (brrr).

U petak 6.10.2017. u 18:30h se vidimo u maloj shali studija OM joge!

Donacija: 40 kn

  • Predavanje je dio Poligona za učenje joge YogaPRO (*2h) i BESPLATNO je za polaznike Poligona!

Larisa Čižmešija je Studij Ayurvede završila na Institutu za vedske studije u Švicarskoj, a kliničku praksu odradila je u Indiji, u gradu Nagpur, u ayurvedskoj klinici specijaliziranoj za Pancha karmu, kod jednog od najvećih autoriteta i kliničara Ayurvede – Dr. Sunil Joshija.

Mjesta su ograničena, prijave su obavezne, pa molimo ispunite obrazac: 

Prijavljujem se za "Ulja za sve! - predavanje":

 

Preporučena donacija
 kn